Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren

Al enkele jaren schrijf ik regelmatig teksten voor het Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren. Zo verzorgde ik de copy voor hun nieuwe site. Daarnaast schrijf ik ook teksten voor allerhande publicaties, zoals hun landschapskrant, folders, bepaalde infoborden en gelegenheidspublicaties.

Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren (RLHV) zet zich in voor het behouden en versterken van de natuur- en erfgoedwaarde van het Zuid-Limburgse landschap. Ook het inrichten van wandelingen behoort tot de kerntaken van RLHV.

Het is een van de zeventien vzw’s in Vlaanderen die zich hiervoor inspannen. Elk van die organisaties heeft haar eigen werkingsgebied. Inmiddels mocht ik al voor vier verschillende Regionale Landschappen opdrachten uitvoeren.

Eind 2019-begin 2020 schreef ik alle teksten voor de nieuwe website van RLHV.

Enkele publicaties waarvoor ik de teksten schreef


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: