Testimonials

Leen is een zeer efficiënte medewerkster die soepel inspringt op vragen, zeer zelfstandig haar plan trekt maar toch voor de nodige terugkoppeling zorgt. Ze heeft een mooie, heldere schrijfstijl. Het was prettig samenwerken!

Ilse Ideler, directeur Regionaal Landschap Lage Kempen

De samenwerking met Leen verliep voor beide gezinswandelingen in het RivierPark Maasvallei heel erg vlot. Vanaf het eerste overleg was ze enorm betrokken bij de projecten, dacht ze mee over de grote en kleine lijnen en zorgde ze tussentijds voor fijne terugkoppelingen. We wisten meteen dat het eindresultaat geslaagd ging zijn. Ook nadat de wandelingen afgewerkt waren, nam ze regelmatig opnieuw contact op om te horen hoe de reacties van het publiek waren. Kortom, als je Leen aan boord hebt, komt het hoe dan ook goed.

– Stephanie Janssen en Sofie Wyns, projectmedewerkers RivierPark Maasvallei

Leen leefde zich snel in in de doelgroep van het hoger onderwijs en herschreef verschillende opleidingspagina’s van onze hogeschool op basis van reeds bestaande brochures. De vertaling van deze brochureteksten naar webteksten verliep binnen een strak schema waarbij de deadlines werden gerespecteerd. Indien je Leen wil inhuren, dien je over goede koffie te beschikken. De chocolade neemt ze zelf mee.

Kenny Stals, communicatiemedewerker UCLL

Toen we van start gingen met het kinderdoeboek ‘Op stap met Bas Das’, wisten we eerst niet goed waar te beginnen. Van zodra Leen aan boord stapte, kwam het project in een stroomversnelling terecht.

– An Digneffe, directeur Regionaal Landschap Haspengouw & Voeren

Leen verzorgt sinds enkele jaren de redactie van het beknopt jaarverslag van Centrum Duurzaam Groen. Ze doet dit in helder taalgebruik en werkt snel maar grondig. Ze denkt mee over het beste eindresultaat, weet hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden en zet zo de belangrijkste verwezenlijkingen van onze organisatie in de verf. Haar voeling met en kennis van de natuur- en groensector is hierbij een pluspunt. Samenwerken met Leen gebeurt steeds op een correcte en aangename wijze. Ze respecteert de vooropgestelde planning en levert altijd een mooi eindresultaat af.

– Luc Crommen, directeur administratie & financiën Centrum Duurzaam Groen

Het was fijn om met Leen samen te werken aan de zoektocht ‘Archeoloog voor één dag.’ Een vlotte pen, flexibel, creatief en bijzonder accuraat. En met een groot hart voor mens en natuur.

– Miet Camps, deskundige toerisme gemeente Oudsbergen

Met Leen als redacteur heb je een compagnon de route. Ze is snel mee met het verhaal, haalt deadlines en volgt ze mee op. En heel belangrijk: ze is er ook altijd 100% voor de nazorg.

– Sonja Schreurs, communicatiemedewerker Provincie Limburg

Leen gaf ons onmiddellijk een goed gevoel. Ze is vlot met de pen, ondernemend en boordevol creatieve ideeën. Ze levert geen half werk en dat resulteert in aantrekkelijke blogs. Ze behaalt steeds de deadlines en zorgt voor de nodige follow-up. Een aangename samenwerking!

– Sabrina Tollenaers, deskundige toerisme gemeente Maasmechelen

Leen is een tekstschrijfster van formaat. Vlotte teksten vloeien moeiteloos uit haar pen. Het is leuk om met haar in gesprek te gaan. Aanrader!

– Valérie Persoons, projectcoördinator bij Bosland

Het is altijd een plezier om samen te werken met Leen. Ze is professioneel, vriendelijk en betrokken. Leen staat bovenaan op onze lijst telkens wanneer we iemand zoeken voor redactie, ghostwriting en copywriting. Niets dan lof!

Inan Akbas, zaakvoerder Beefcake Publishing

Leen denkt in oplossingen. Ze houdt een open geest waar het wensen en vragen van haar opdrachtgevers betreft, en zorgt voor een eindproduct dat de verwachtingen moeiteloos inlost. Haar schrijfstijl kan ze, om haar doel te dienen, laten variëren tussen zakelijk en avontuurlijk. Leen draagt het hart op de juiste plaats en is uitgerust met een fijn gevoel voor humor.

Patrick Vandewalle, communicatiemedewerker Dubolimburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: