Visit Maasmechelen

Voor de toeristische dienst van Maasmechelen mag ik regelmatig artikelen en blogs schrijven. Daarvoor trek ik niet zelden de Maasmechelse natuur in. Ook erfgoed en gepassioneerde, lokale ondernemers komen weleens aan bod.

Leen gaf ons onmiddellijk een goed gevoel. Ze is vlot met de pen, ondernemend en boordevol creatieve ideeën. Ze levert geen half werk en dat resulteert in aantrekkelijke blogs. Ze behaalt steeds de deadlines en zorgt voor de nodige follow-up. Een aangename samenwerking!

– Sabrina Tollenaers, deskundige toerisme gemeente Maasmechelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: