Natuurboek Hechtel-Eksel

Toen de milieudienst van Hechtel-Eksel me aanschreef om een boek te maken over de natuur en de landschappen van deze Noord-Limburgse gemeente, was ik meteen laaiend enthousiast.

Een indeling bepalen, research doen, teksten schrijven, spreken met lokale natuurkenners, de boswachter en de voorzitster van de Heemkundige Kring om zo een boek vorm te zien krijgen: heerlijk! De foto’s zijn van de hand van Theo Geuens, een fotograaf uit de gemeente, en de lay-out werd verzorgd door Luc Schreurs, met wie ik regelmatig samenwerk.

Mede dankzij de vlotte samenwerking hebben we dit project op enkele maanden tijd gerealiseerd. Tijdens de boeklancering op het gemeentehuis peilde de presentator bij de initiatiefnemers naar anekdotes of ‘dingen die een beetje waren misgelopen, zoals dat gaat bij dergelijke projecten’, maar zij konden niets bedenken, haalden hun schouders op en zeiden: ‘Eigenlijk is alles super vlot verlopen.’

Kijk, op zo’n momenten ben ik apetrots. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: