Cosmodrome

De Genkse Cosmodrome is de plek to be voor wie meer wilt weten over de ruimte, ruimtevaarders, sterren, planeten, kometen en alles wat daarbij komt kijken. Ik mocht al meermaals meewerken aan toffe projecten en expo’s.

Freeze

Voor de tijdelijke expo #Freeze mocht ik een concept en opdrachtjes bedenken voor een doeboekje dat de kinderen doorheen de tentoonstelling leidt. Ook de teksten zijn van mijn hand. Tinne Luyten zorgde voor de tekening en het ontwerp. Ook de naam van de expo was haar ingeving!

Voor deze expo bedacht ik ook de tekst voor de enige echte wetenschapsrap, die op muziek werd gezet door een Genks rapperscollectief.


Seppe Supernova

Ook aan het project ‘Op reis met Seppe Supernova’ mocht ik meewerken. Ik herschreef de teksten en stemde ze af op de doelgroep: kleuters die voor het eerst kennismaken met ons zonnestelsel.

Ook Seppe kreeg een eigen lied met een tekst van mijn hand.


Oerrrrrknal!

Voor de expo ‘Oerknal’ maakte ik twee kaarten met opdrachten, die kinderen doorheen de tentoonstelling leidt. Eentje met opdrachten op kleuterniveau en eentje voor wat oudere kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: