Wat kan ik voor jou doen?

Online

Een goede website werkt voor jou.
Die uitspraak heb je vast al gehoord of gelezen. Maar heb je hem ook al gevoeld?

Ik schrijf teksten voor websites, blogs, nieuwsbrieven en sociale media voor ondernemers, organisaties en bedrijven. Daarbij hou ik rekening met SEO (zodat mensen je weten te vinden), wat jouw doelgroep bezig houdt én wat jij wil bereiken.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je website technisch goed in elkaar zit én dat hij er mooi uitziet. Daarvoor werk ik samen met Natascha van Mind your own business en Niki Colson van Nikkeldesign.

Natascha bouwt websites in WordPress en helpt ondernemers met de automatisering van hun online marketing, zoals nieuwsbrieven en sociale media. Niki is imag’o’maker en expert in branding en graphic (web)design.

Samen zorgen we ervoor dat je online communicatie helemaal goed zit en dat jouw website je beste werknemer wordt.


Offline

Natuurlijk schrijf ik met evenveel plezier teksten voor offline communicatiedragers. Ik heb er zelfs een grote passie voor. Bovendien ken ik heel wat vormgevers, illustratoren, fotografen en freelance journalisten om mee samen te werken. Zei iemand daar totaalservice?!

(Leden)tijdschriften

Mede dankzij mijn achtergrond in de journalistiek, zijn tijdschriften een oude liefde. Zo verzorg ik vier keer per jaar de (eind)redactie van ’t Limburgs Bosbelang, het ledentijdschrift van Bosgroep Limburg. Daarnaast schrijf ik artikelen voor LINA, een tijdschrift van het Limburgs Provinciebestuur.

In het verleden werkte ik o.a. voor Jet-magazine, Het Belang van Limburg, de Nieuwe Hasselaar, Builders Facts, Business Vlaanderen en TV Familie.


Infoborden

Tekst nodig voor een infobord? Ook dan sta ik te popelen om in actie te schieten. Vooral in Limburgse natuurgebieden vind je veel borden waarvoor ik de inhoud bedacht. Zo leuk om die tijdens wandelingen tegen te komen!


Boeken

Boeken. Ik ben ermee opgegroeid. Ik lees ze, schrijf ze en geef ze uit. Met Woudapen lanceerde ik mijn eigen natuurdoeboek voor kinderen. En ook voor bedrijven en organisaties creëer ik met veel plezier boeken.
Boeken zijn de ideale manier om jezelf als specialist in de markt te zetten of iets te vertellen over jouw organisatie, gemeente, gebied of specialisatie. Ik kan je niet enkel helpen met teksten, maar je begeleiden bij het hele proces van idee tot uitgave.


Folders en brochures

Van een klein foldertje tot een lijvige publicatie van 100 pagina’s: ik schrijf graag brochures waarin ik jouw verhaal vertel. Ik kan daarbij enkel fungeren als (eind)redacteur, of kan de hele publicatie voor jou realiseren, inclusief vormgeving.


Voor kinderen

Een educatief pakket, teksten voor een expo op kindermaat, schatzoektocht, kleuterroute, leertraject, doeboek, foldertje of nog iets helemaal anders voor kinderen in je hoofd? Ik werk het met veel plezier voor je uit. Want kinderen enthousiast maken is toevallig een van mijn specialiteiten. 😉


Scenario’s en voice-overteksten voor filmpjes

Met heel veel plezier denk ik scenario’s en teksten voor de voice-over van filmpjes uit. Voor de uitvoering werk ik graag samen met Flan Caramel. Hieronder zie je een van de zeven korte animatiefilms voor een kinderproject dat ik uitdacht voor Nationaal Park Hoge Kempen: de B’Oscars. Flan Caramel ging hiervoor aan de slag met mijn ideeën en voice-overteksten.


En nog veel meer…

Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken, of ik heb het geschreven. Jaarverslagen, persberichten, voorleesverhalen over akkervogels, publicaties over bosbouw, een kinderbrochure over archeologie, een geologische publicatie voor een breed publiek, … Als jij het kan bedenken, kan ik het schrijven. Wedden?!