Webcopy voor hogeschool UCLL

In februari en maart 2019 werkte ik, via OMcollective, enkele weken op locatie bij UCLL campus Diepenbeek om webteksten te schrijven voor verschillende bacheloropleidingen van de hogeschool en een stramien uit te werken dat andere opleidingen kunnen volgen voor hun online communicatie.

Leen leefde zich snel in in de doelgroep van het hoger onderwijs en herschreef verschillende opleidingspagina’s van onze hogeschool op basis van reeds bestaande brochures. De vertaling van deze brochureteksten naar webteksten verliep binnen een strak schema waarbij de deadlines werden gerespecteerd. Indien je Leen wil inhuren, dien je over goede koffie te beschikken. De chocolade neemt ze zelf mee.

Kenny Stals, communicatiemedewerker UCLL


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: