Centrum Duurzaam Groen

Sinds 2015 schrijf ik de teksten van het jaaroverzicht van Centrum Duurzaam Groen. Dit is een A5-folder met veel foto’s waarin ik, op basis van het meer uitgebreide jaarverslag, heel bondig de belangrijkste projecten samenvat.

Leen verzorgt sinds enkele jaren de redactie van het beknopt jaarverslag van Centrum Duurzaam Groen. Ze doet dit in helder taalgebruik en werkt snel maar grondig. Ze denkt mee over het beste eindresultaat, weet hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden en zet zo de belangrijkste verwezenlijkingen van onze organisatie in de verf. Haar voeling met en kennis van de natuur- en groensector is hierbij een pluspunt. Samenwerken met Leen gebeurt steeds op een correcte en aangename wijze. Ze respecteert de vooropgestelde planning en levert altijd een mooi eindresultaat af.

– Luc Crommen, directeur administratie & financiën Centrum Duurzaam Groen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: