Jet magazine

In 2014 verving ik de hoofdredactrice van de Limburgse Jet-magazines enkele maanden tijdens haar afwezigheid, waarbij ik de freelance journalisten en vormgever aanstuurde en de indeling en samenstelling van de tijdschriften bepaalde. Daarnaast schreef ik ook enkele publireportages.


Het jaar daarop mocht ik voor Jet ook de artikelen voor ‘Mijn Feest’ schrijven, een boekje met communiekleding dat gratis huis-aan-huis bedeeld werd bij alle ouders van alle communicanten-in-wording van dat jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: